Ledenwerfactie.

Reizigersvereniging ALMA zet zich in voor een goed openbaar vervoer.

Als erkende consumentenorganisatie maken wij gebruik van het wettelijk adviesrecht in het overleg met de Provincie Overijssel en de vervoersbedrijven.

Om onze positie te behouden en te versterken hebben wij meer leden nodig.

Wij zijn daarom een ledenwerfactie gestart. Nieuwe leden willen wij graag belonen. Wie zich nu opgeeft als lid en de contributie voor 2017 betaald heeft, ontvangt van ons "Het spoorboek van Vriezenveen" 1906-2006. Er zijn nog maar enkele exemplaren. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Het boek wordt elders nog te koop aangeboden voor ca. € 24,00.

De contributie is sinds 2002 nog niet verhoogd. Jeugdleden en studenten betalen € 6,00.

Leden betalen € 11,00 per jaar en donateurs tenminste € 4,00. Meer mag ook!

Donateurs kunnen natuurlijk ook lid worden.

Het lidmaatschap staat ook open voor instellingen, verenigingen voor plaatselijk belang e.d.

Opgeven kan door e-mail te sturen aan de secretaris Arie Willigenburg.

Ons e-mailadres is a.m.willigenburg@gmail.com