Bijeenkomst Nedersaksenlijn op 26 februari 2019.

Informatie over de bijeenkomst over de Nedersaksenlijn.

Het ontbreken van een spoorverbinding tussen Stadskanaal en Emmen was de afgelopen maanden vaak in het nieuws. Wat is nu de stand van zaken?

Kunnen we de ontbrekende schakels in het spoorwegnet, richting Groningen, richting Twente èn richting Duitsland sluiten?

Op 26 februari kunt u hierover van gedachten wisselen op een interregionale bijeenkomst over de Nedersaksenlijn.

Begroeting en inleiding door Harrie Brunen (gemeente Westerwolde).

Presentatie Nedersaksenlijn in Europees verband door Joachim Berends (Bentheimer Eisenbahn AG).

Podiumdiscussie met Fleur Gräper (provincie Groningen),Henk Brink(provincie Drenthe), Bert Boerman (provincie Overijssel),Friedrich Kethorn (Grafschaft Bentheim, aangevraagd) Frans Zoetmulder (HUSA Transportation) en Jan de Wit (RSG Ter Apel), avondvoorzitter is Marcel Nieuwenweg (RTV Noord).

De bijeenkomst wordt gehouden "Het Boschhuis", Boslaan 6, 9561 LH Ter Apel.

Aanvang 20:00. Inloop van 19:30.

Afsluiting 21:30 onder genot van een hapje en drankje.

De bijeenkomst is een samenwerking van de gemeente Westerwolde, Ondernemers- en handelsvereniging Mercurius,  de Industriekring Ter Apel en Parkmanagement 't Heem.

U kunt zich aanmelden via www.nedersaksenlijn.nl